PAVASARIS KRAKOVĀ!

200,00
Katrai vecpilsētai ir sava leģenda, un Krakovam arī. Leģenda vēsta, ka daudzus gadsimtus Vaveles pakalnā zem karaļpils dzīvojis pūķis un reizi gadā nācis ārā! Sestdienas vakarā skatīsimies teatralizētu izrādi Vislas krastā ar iespaidīgiem specefektiem: lielais pūķis dodas uz Vecpilsētu, ar rēcieniem, gaismām un salūtu. Svētdien turpināsim iepazīt pilsētas pūķus vecpilsētas ielās, bet vakarā baudīsim svētku gaisotni Krakovas krodziņā!
BRAUCIENA PROGRAMMA
Cenā iekļauts

BRAUCIENA PROGRAMMA

DIENA 1

Ierašanās Krakovā pēcpusdienā.Apmetne, pastaigu ekskursija pa Vecrīgu, kur redzēsiet tādas atrakcijas kā:

galvenais laukums - tirgus - lielākais laukums Eiropā, vecākā Jagelonu universitāte, Mariatska baznīca - kas savas celtniecības laikā bija nozīmīgākais notikums Polijā, Barbakāns un Floriana vārti Vakariņas tradicionālā poļu restorānā

DIENA - 2

Brokastis.

Трансфер в Закопане – город у подножья Татранских

kalni Ejiet pa galveno ielu - Krupowki, kur atradīsiet daudz restorānu, suvenīrus un Goral atmosfēru.Pēc pusdienām atpūtai un relaksācijai brauciens uz vienu no lielākajiem termiem Polijā. Zinot, ka termālie ūdeņi ir bagāti ar daudziem mikroelementiem, mēs garantējam vitalitātes pieplūdumu un pilnīgu ķermeņa atjaunošanos.

Svētku vakariņas restorānā

DIENA - 3

Brokastis viesnīcā.

Izbraukšana  в Veļička (pēc pieprasījuma, par papildu samaksu) . Velička - senās sāls raktuves, kas iekļautas UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā - viens no vecākajiem strādājošajiem uzņēmumiem pasaulē. Nepārtraukti darbojas kopš 13. gadsimta. Velička ir pazīstama ar savām unikālajām sāls raktuvēm. Šis ir vienīgais muzejs pasaulē, kurā viss ir izgatavots no īstas sāls: pilis un katedrāles, tilti un statujas, ielas un mājas. Viens no pasaules brīnumiem un apmeklētākā atrakcija Polijā, kurā strādāja ogļrači pēc aicinājuma bija īsti mākslinieki. Pēc eksemplāru apskates būs iespēja iegādāties suvenīrus, sāls lampas, vannas sāli.

Brīvais laiks.

Atgriešanās viesnīcā. Nakts viesnīcā.

DIENA - 4

Brokastis viesnīcā. Izrakstīšanās no viesnīcas

8:20 Transfērs

Cenā iekļauts

  1. Grupu izmitināšana 3*** viesnīcā divvietīgos numuros
  2. Ekskursija gida pavadībā Krakovā (3 stundas) un Zakopanē
  3. 2 vakariņas restorānā pilsētas centrā (zupa, otrā, deserts, kafija/tēja)
  4. Nodošana

Papildus – ieeja termālajos avotos pēc izvēles:

  • Termy Szaflary = 69 PLN (aptuveni 15 eiro) vienai personai 1,5 stundas standarta komplektā (samaksa uz vietas) + pārskaitījums 10 eiro
  • Ekskursija uz raktuvēm Veličkā – 25 € (maksājums birojā) pēc izvēles
  • Aviolidojums no 50 eiro