Sanatorija "Tulpe" Lietuvā Birštonā

37,00

Sanatorija “Tulpe” atrodas parkā pie Njamunas, un ir pirmā sanatorija Birštonā, kur līdzās tradicionālajai ārstēšanai ar minerālūdeņiem un dubļiem tiek pielietotas arī skaistumkopšanas terapijas procedūras. Sanatorija jebkurā laikā uzņem ikvienu atpūsties gribētāju, atjaunot spēkus.


Sanatorija pelnīti lepojas ar apbalvojumiem par piedāvātajiem pakalpojumiem. 2005. gadā par ārstniecisko pakalpojumu kompleksu ar minerālūdens pielietojumu “Vaidilūte” konkursā “Lietuvas gada produkts-2005” saņēma Zelta medaļu. 2006. gadā Sans Atorijs saņēma balvu par unikālu atpūtas pakalpojumu kompleksu topošajiem vecākiem “jaunas dzīves gaidās”. Sanatorijā ārstē:


  • Gremošanas trakta slimības;
  • Balsta un kustību aparāta slimības;
  • Vaginekoloģiskās slimības;
  • Onkoloģiskās slimības;

• Emocionāls un fizisks nogurums, organisma izsīkums;


Sanatorijas “Tulpe” profesionālo speciālistu komanda ir gatava nākt palīgā ikvienam: gan tam, kurš atbraucis atpūsties un vēlas relaksēties, gan tam, kurš ieradies ar mērķi uzlabot savu veselību.


Skaistuma un veselības kompleksi veidoti speciāli sievietēm un vīriešiem. Tie tiek veikti, izmantojot minerālūdeni, jūras produktus, dabiskās ēteriskās eļļas un m.. da. Visas skaistuma un veselības procedūras apvienojas savā starpā, veicina minerālūdens ārstniecisko īpašību labāku uztveri. Piedāvājam izmēģināt pretcelulīta kompleksus! (Turcijas pirts, procedūras minerālūdens baseinā, pretcelulīta masāža un ietīšana). Pretcelulīta programmu kursa rezultātā (3-5) āda kļūst gluda, skaista, svaiga.


Sanatorija,, Tulpe” apvieno modernās balneoterapijas procedūras ar franču profesionālās kosmētikas procedūrām,, PHYTOMER,, UN,, PEVONIA ". Klientiem piedāvājam vairākus dažādu veidu procedūras svara samazināšanai, tonizēšanai un pret celulītu

Cenas par diennakti eiro ietver: trīskāršu ēdināšanu, dzīvošanu ar ērtībām, 4-6 procedūras, halātus, čības, bezvadu internetu, apsargājamu stāvvietu.