HOTEL JURMALA SPA

40,00

Hotel Jurmala Spa ir vieta dvēseles un ķermeņa harmonijas atjaunošanai!


Izrausieties no ikdienas steigas un uz mirkli aizmirstiet ārpasauli, piešķirot mierinošu relaksāciju mūsu SPA centrā un atveseļošanās kompleksā.

Jūsu atpūtai piedāvājam relaksējošas masāžas, dažādas ūdens procedūras, sejas un ķermeņa kosmētiskās procedūras, friziera pakalpojumus, manikīru un pedikīru, spa kapsulu, piecas dažādas saunas, trīs baseinus ar dažādu ūdens temperatūru, sporta nodarbības un trenažieru zāli.

Plaša izvēle no vairāk nekā 100 dažādām procedūrām ļaus Jums izvēlēties piemērotāko veselības un labsajūtas uzlabošanai.

SPA un skaistumkopšanas salona darba laiks
Hotel Jurmala Spa
Trīs baseini ar dažādu ūdens temperatūru
Piecas dažādas pirtis

SPA un skaistumkopšanas salona darba laiks

SPA centrs atvērts:

Pirmdiena – ceturtdiena: 10:00 – 20:00

Piektdiena: 10:00 - 21:00

Sestdiena, svētdiena: 9:00 - 21:00


Skaistumkopšanas talons atvērts

katru dienu no 10:00 līdz 20:00

Hotel Jurmala Spa

Aicina Jūs uz SPA un veselības centru, kas piedāvā vairākus desmitus dažādu atveseļošanās masāžu, ūdens procedūras un plašu ķermeņa kopšanas pakalpojumu klāstu veselībai un labsajūtai. Dvēseles un ķermeņa harmonija ir labas dienas garants. Mēs palīdzēsim jums sajust jaunas un pozitīvas emocijas!
  • Dabīgā kalnu ozokerīta un parafīna aplikācijas 15 min. aplikācijas no kalnu vaska (ozokerīta) un parafīna maisījuma, ko uzliek plecu zonai vai roku/kāju locītavām. Aplikācijas nodrošina dziļu siltuma efektu. Viņiem raksturīga lēna atdzišana. Šīs aplikācijas palīdz locītavu slimību gadījumā, mazina muskuļu sāpes un mazina spriedzi. Tos izmanto arī elpceļu slimību gadījumos.
  • Sāls ala 40 min. mākslīgi izveidota sāls ala, kurā klients ieelpo sāls putekļus, kas veidoti no smalki sveķaina sāls, kas tiek izsmidzināti pulvera veidā. Sāls terapiju lieto pie dažādām hroniskām saslimšanām – ādas, elpceļiem. Šo procedūru norīko arī imunitātes stiprināšanai un elpceļu slimību profilaksei. Sāls putekļi arī labi attīra smēķētāju plaušas. Bērniem ar diatēzi, alerģiju, bronhiālo astmu, pazeminātu imunitāti ieteicams apmeklēt sāls istabu 2 reizes gadā ārstniecisko kursu veidā pa 10 procedūrām.

  • Presoterapija vai limfodrenāžas zābaki 30 min. Tā ir atslābinoša procedūra figūras uzlabošanai. Procedūra limfodrenāžas zābakos ir masāža ar mainīgu gaisa spiedienu, kā rezultātā uzlabojas asinsrite un limfoto. Šī procedūra palīdz ārstēt celulītu, novērst dažādas tūskas, kā arī likvidēt venozās atteces problēmas. Procedūra ir ļoti efektīva, ja ir smaguma sajūta kājās un pietūkums. Presoterapija šobrīd ir ļoti populāra procedūra ķermeņa skaistuma un veselības uzlabošanai, tās rezultāti ir acīmredzami uzreiz. Lai uzlabotu procedūras efektivitāti, to var veikt kopā ar ietīšanas procedūru.
  • Saules gaismas stūrītis 20 min. gaismas pielietojumam medicīnā ir gara vēsture. Jau Hipokrāts aprakstījis gaismas terapijas lietošanu dažādu veselības traucējumu ārstēšanā. Gaismas terapija stimulē reģeneratīvos procesus, kā arī imūnsistēmu, harmonizē vielmaiņas procesus organismā.
  • Gaismas ārstēšana mazina tādus ziemas depresijas simptomus kā apetītes maiņa, svara palielināšanās, darbspēju un seksuālās aktivitātes samazināšanās, miega traucējumi. Gaismas ārstēšana ir brīnišķīga procedūra ne tikai cilvēkiem ar ziemas depresiju, bet arī ikvienam no mums. Tā ir ļoti piemērota procedūra maiņās strādājošajiem, skolēniem, studentiem.
  • Masāžas paklājs “Pranamat Eco” līdz 20 min. Lielisks masāžas paklājs organisma atjaunošanai un relaksācijai. Tas ir labākais veids, kā novērst spriedzi, sāpes un nogurumu. Uzlabo ādas elastību un tonusu, piemīt pretcelulīta efekts, kompensē fizisko aktivitāšu trūkumu.
  • Hydrojet – ūdensgulta 20 min. silta “ūdens gulta”, kurā zem matrača cirkulējošas ūdens strūklas masē ķermeni. Ir iespēja izvēlēties masāžas režīmu – muguras, kāju vai visa ķermeņa masāžu, kā arī var mainīt ūdens strūklas jaudu. Procedūra lieliski atslābina ķermeni un palīdz atbrīvoties no noguruma. Organisma detoksikācijas (elektrolīzes process) 15-30 min. visa organisma attīrīšana, ar pozitīvu un negatīvu jonu palīdzību (elektrolīzes process). Tā ir ārējās detoksikācijas metode, toksīnus izvada caur pēdām. Organisms attīrās Kamēr Jūs ērti sēžat krēslā, kājas iegremdējot silta ūdens vanniņā. Tas ir ļoti efektīvs veids, kā atbrīvoties no toksīniem neatkarīgi no to atrašanās vietas organismā.

Trīs baseini ar dažādu ūdens temperatūru

28 °C – baseina izmērs 10 x 10 m; dziļums 1,45 m

31 °C – baseina izmērs 10 x 12 m; dziļums 1,35 m

aukstais baseins 12 °C – baseina izmērs 3 x 1,5 m; dziļums 1,30 m

Piecas dažādas pirtis

Tvaika pirts (Romas pirts),

Somu pirts 110 °C ar žadeīta akmeņiem,

Sanarijs (aromātiskā pirts),

Sāls pirts,

Somu sauna 80 ° C