IGAUNIJAS ŪDENSKITUMI AR ATPŪTU SPA VIESNĪCĀ

31.08.2024.- 01.09.2024
125,00
TALLINNA-RAKVERE
TALLINNA-RAKVERE

TALLINNA-RAKVERE

1 diena
Izbraukšana no Rīgas uz Tallinu plkst.7:00.
Pirms Tallinas sasniegšanas piestāsim aizsargājamā teritorijā, kur redzēsim ne tikai skaisto dabu, bet arī Treppojas un Keila-Joa ūdenskritumus, kuriem blakus atrodas Fall īpašums.
Tālāk dosimies uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu. Viduslaiku pilsēta jūs apburs ar savu neparasto garšu. Pacelsimies pilsētas augšdaļā, kur varēsim apskatīt pilsētu no putna lidojuma. Tallinā apskatīsim skaisto veco rātsnamu, saglabājušās cietokšņa sienas un torņus, neparastas skulptūras un ēkas, kā arī uzzināsim daudzas leģendas. Un dienas beigās jūs pats varat klīst pa pilsētu, pasēdēt autentiskās kafejnīcās un restorānos. Izbaudiet vecās Tallinas šarmu.
Nakts viesnīcā****SPA.
2. diena
Brokastis, izbraukšana no Tallinas 8:00.
Pa ceļam apskatīsim Jēgalas ūdenskritumu. Tas aizrauj ar savu skaistumu un no 8 metru augstuma ūdens krīt dibenā. Nākamais ūdenskritums, Vasaristu kaskāde, ir neparasti gleznains un atrodas vietā, kas ir attālināta no ciemiem.
Varēsiet arī apmeklēt interesanto Rakveres cietokšņa pilsētiņu. Kur viduslaiku dzīvesveids bija krasi atšķirīgs. Ekskursijas laikā varēs ne tikai izstaigāt un apskatīt visu cietoksni, bet arī nokāpt tā pagrabos, moku kamerā, alķīmijas zālē u.c. atstās paliekošu iespaidu.
Varēs vērot neparastu parādību ar nosaukumu Raganu aka. Šī nav artēziskā aka, tā ir unikāla dabas parādība visā Eiropā. Raganu aka Sulu, Kataküla, Kosevald, Harjumaakond.
Tālāk dodamies uz RĪGU. Vēla ierašanās.


PAPILDUS
CENĀ IEKĻAUTS:
- autobusu satiksme
-viesnīca*** 1 nakts ar brokastīm divvietīgā numurā
-ekskursijas
PAPILDUS:
apdrošināšana no 2 eiro
- vienai personai pēc pieprasījuma
-ieejas biļetes objektos 13 eiro/10 eiro
- uzturs