Ejam uz jūru Ventspilī!

21,00

Iepazīšanās ar sesto lielāko Latvijas pilsētu, kurā saplūst visas Kurzemes bagātības – dzintarjūra, Ventas upe, skaistie meži, tautas kultūras un vēstures pieminekļi.

Svētku ietvaros notiks tradicionālais Baltijas ziedu paklāju festivāls un parāde. Visas dienas garumā Ostas ielas promenādē, Rātslaukumā un Dzirnavu laukumā ritēs muzikāli priekšnesumi un sporta nodarbības, bet Reņķa dārzā notiks balle. 1. diena.

BRAUCIENA PROGRAMMA
Cenā iekļauts

BRAUCIENA PROGRAMMA

Izbraukšana no Rīgas plkst.7.30. Mēs aicinām jūs uz aizraujošu braucienu — Ventspils pilsētu, lielāko neaizsalstošo ostu Baltijā. Iepazīstam vecpilsētu, pils kompleksu (XIII c.), Ostmalas krastmalu, Rātslaukumu un tirdzniecības platības. Redzēsim Dienvidmolā bāku. Ventspils bērniem ir īpaši interesanta. Brīvdienās bērni var pavizināties ar mazbānīti — 1916. gada vilcienu pa šaursliežu dzelzceļu. Darbojas bērnu parks. Džungļi. Enkuru taka.
Bērnu pilsētiņa ir slavena ne tikai ar;savām atrakcijām, bet arī ar to, ka katra atrakcija adresēta noteiktai vecuma kategorijai. Virvju atrakcijas, kas Eiropā iegūst arvien lielāku popularitāti, šeit ir gan piecgadniekiem, gan desmitgadniekiem, gan piecpadsmitgadniekiem. Turklāt katra atrakciju grupa asociējas ar kādu slavenu pasaules pilsētu, bet atrast šīs pilsētas var ar milzīgu globusu pie parka ieejas.
Kā arī pēc vēlēšanās Jūs varat doties izbraucienā ar kuģīti "Hercogs Jēkabs" pa Ventas upes grīvu vai apmeklēt Ventspils jaunrades namu, kurā atrodas Latvijā lielākais digitālais planetārijs un ar mūsdienīgu teleskopu aprīkota observatorija.
No maija līdz septembrim (tas ir, tūrisma sezonas laikā) pilsētā darbojas brīvdabas akvaparks Ventspils (Mednu 19). Divus tā baseinus ar apsildāmu (23 grādi) ūdeni ieskauj daudzveidīgi slīdkalniņi unatrakcijas, kas ir tik pievilcīgas gan pieaugušajiem, gan mazuļiem.

Atpakaļceļā iebrauksim KOLKĀ — vietā, kur līcis saplūst ar jūru!

Vēlāk atgriešanās Rīgā.

Vēlāk atgriešanās Rīgā.

Cenā iekļauts

Cenā ietilpst:

• Tūrisma klases autobuss

• Ekskursiju pavadīšana

- organizē maršrutu


Papildu izdevumi:

• Brīvdabas muzejs: 1.42/0.60 eiro (skolēniem, studentiem, pensionāriem)

• Hercogs Jēkabs: 1.42/0.60 eiro

• “Šaursliežu ceļš”: 2.15/1.10 eiro (Biļetes cena vienam braucienam pa Kalna līniju uz vienu pusi).

Livonijas ordeņa pils - 1.10/2,10 EUR

Observatorija (tikai skaidrā laikā) – 0,71/2,13 EUR

Planetārijs – 0.71/2.84 EUR

Akvaparks (no jūnija līdz augusta beigām) - 6/4, 50 eiro 1,5 stundas.