Lietuva, Druskininkai!

22,00

Lietuva, Druskininkai! -2 dienas


Druskininkai ir Lietuvā vecākais starptautiskais balneoloģiskais kūrorts (dibināts 1794. gadā), kur kā ārstnieciskie faktori tiek pielietoti ārstnieciskie netīrumi, minerālūdens un klimatterapija.


Kūrorts ir bagāts ar ārstniecības kūdras dubļiem. Maigs klimats, joniem piesātināts gaiss – vēl viens kūrorta ārstnieciskais faktors. Druskininkai tiek sniegti plaša profila sanatoriski ārstnieciskie pakalpojumi.


Ierodas Druskininkos, meklējot ne tikai ārstēšanu, bet arī citas izklaides – savus pakalpojumus apmeklētājiem piedāvā akvaparks, kur zem viena jumta izvietojušās 20 pirtis un saunas, visdažādākie baseini, nobraucamo kalniņi, skaistumkopšanas saloni, kā arī viesnīca, restorāns, kafejnīca, boulings, konferenču zāles. Druskininkos darbojas arī citi izklaides un sporta centri un klubi.


Pirmais visa gada ziemas izklaides komplekss Baltijas valstīs. 8 hektāru lielā teritorijā ierīkotas trīs slēpošanas un snovborda trases, kā arī moderni Šveices pacēlāji.


Druskininkajs izsenis ir slavens arī ar māksliniekiem. Šeit dzīvoja un strādāja M. K. Čirļonis, kura mūzika un unikālās gleznas sajūsmina visu pasauli.

BRAUCIENA PROGRAMMA
Cenā iekļauts

BRAUCIENA PROGRAMMA

1 diena.

Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Ierašanās Kauņā. Pusdienas pilsētā. Pēc vēlēšanās ekskursija pa pilsētu: Rātslaukums, katedrāle, Sv. Vitauta, vecpilsēta. Brīvais laiks.

Pārcelšanās uz Druskininkai. Pēc vēlēšanās akvaparka apmeklējums Druskininkā. Druskininkas ūdens izklaides parks ir mūsdienīgs komplekss 21 tūkstoša kvadrātmetru platībā. Šeit Jūs gaida baseins ar jūras viļņiem, pašiem mazākajiem — baseins ar atrakciju kompleksu “Marsas”, 6 ūdens uzkalniņi (garākā 212 m.), burbuļvanna, masāžas ūdenskritumi grotos, pirts komplekss no 18 pirtīm (romiešu pirtis, krievu pirts “Maskava”, Hamas, tvaika pirts, brīvdabas pirts u.c.), kafejnīca, restorāns, bārs pie baseina. (www.akvapark.lt) Nakts viesnīcā Druskininkā.


2 dienas.

Brokastis. Ekskursija pa Druskininkaju — kūrortpilsētu, kas ir slavena ar dzīvinošo gaisu, minerālavotiem, gleznainu apkārtni, tīriem ezeriem un priežu mežiem. Meža muzejs “Meža atbalss”. Muzejā izvērstas zvēru un putnu ekspozīcijas. Ozolu dobumi slēpj raganas, rūķīšus, citus pasaku tēlus. Izbraukšana uz Rīgu. Pa ceļam Grūtas parka apmeklējums, kurā apkopotas unikālas padomju laiku vēsturisko personību skulptūras un bareljefi. Vakarā ierašanās Rīgā.

Cenā iekļauts

Braukšana ar komfortablu autobusu;

1 nakts viesnīcā, brokastis.

Gida-grupas vadītāja pakalpojumi.

Papildu izdevumi — ieejas biļetes:


Kauņas apskats - 15 €

Parks “Grutas” ~ 6 €/bērniem3 €

Akvaparks — 11,5 €/bērniem9 €

Mēs esam gatavi ņemt vērā jebkurus Jūsu vēlējumus! Tālr. +371 28676885, devro.tour@inbox.lv — Tatjana