Beverīnas labirints

31,00
BEVERĪNAS LABIRINTI, RŪJENES SALDĒJUMS, MAIZES GARDUMI “KOŅU” DZIRNAVĀS
BRAUCIENA PROGRAMMA
Cenā iekļauts

BRAUCIENA PROGRAMMA

Došanās no Rīgas ~ 8:00 no Zinātņu akadēmijas.


“Rūjienas saldējuma fabrika” Rūjienas fabrikas saldējums dabīgs piena produkts, kas ražots no dabīgā piena. Ekskursijas gaitā varēsiet noskatīties īsu videofilmu par to, kā top saldējums, kā arī degustēt aptuveni 20 dažāda veida saldējumu, dažas no šķirnēm sastopamas tikai atsevišķu veikalu letēs.


“zirgu dzirnavas” atrodas vienā no attālākajiem Latvijas ziemeļu reģioniem, tikai dažus kilometrus no Igaunijas robežas. Tā ir vienīgā vieta Latvijā, kur vienlaikus tiek malti milti, šūti spilveni un segas, kas pildītas ar aitu vilnu. Pirms aptuveni 150 gadiem barons Džeimss Vons Menzenkampfs Rūjienas upes krastā uzcēla “zaļo ieleju”. Visa ražošana notiek ar tehniku, kas iepirkta uz


Beverīnas labirinti ir vieta, kas noteikti būs pa prātam gan pieaugušajiem, gan bērniem (pēc vēlēšanās, par piemaksu).


Parkā pieejamas vairāk nekā 60 lielformāta spēles un atrakcijas, kas veidotas no koka. Pastaigas laikā var apskatīt 370 koka skulptūras un iziet labirintu:, ziedu meditatīvo labirintu, “šausmu labirintu” drosmīgākajiem apmeklētājiem. Īpaši bērniem izveidots 25 metrus garš labirints “pārjukums”, kurā var apmaldīties upeņu krūmos, zaru labirints “putna milža ligzda”. Visbeidzot var izstaigāt izglītojošo dabas taku “putnu iela”.


Došanās uz Rīgu.

Ierašanās Rīgā vakarā.

Cenā iekļauts

Vieta komfortablā autobusā

Grupas uzturēšana

PAPILDUS VARAT IEGĀDĀTIES

Beverīnas labirinti -6 eiro

Zirgu dzirnavas

Rūjiņas saldējuma fabrika 3 eiro


Fiksētas vietas autobusā

APMAKSĀJAMS UZ VIETAS

Ieejas biļetes uz apmeklētajiem objektiem un izklaides pasākumiem