Pickalbatros Aqua Blu Sharm 4*

537,00

Viesnīca ar apkalpošanu pēc sistēmas “viss iekļauts” ir daļa no izklaides kompleksa “Aqua Park City”. 450 metrus garajā viesnīcas krastmalā darbojas dažādas kafejnīcas un veikali. Viesu rīcībā ir 8 baseini un 3 bērnu baseini ar 64 dažādiem ūdenskalniņiem, kā arī SPA centrs ar pilnu pakalpojumu klāstu. Tāpat viesnīcā “Aqua Blu” iespējams apmeklēt privāto pludmali.


Blu viesnīcas numuri ir aprīkoti ar kondicionieri un satelītkanālu televizoru. Starp ērtībām ir seifs un minibārs. No numuru balkona paveras skats uz ainavu dārzu un lagūnām. Paša vannas istaba ir nokomplektēta ar tualetes un kosmētikas piederumiem. Visos numuros ir terase.


Viesnīcas “Blu Sharm” teritorijā ir atvērti restorāni “zviedru galda” formātā, kur tiek gatavoti itāļu, Vidusjūras un Āzijas virtuves ēdieni. Vakaros sporta bārā tiek pasniegti dzērieni. Viesnīcas “Aqua Sharm” viesu rīcībā ir 5 restorāni, tostarp apkalpošana pēc ēdienkartes, kā arī


labi aprīkota trenažieru zāle. Viesi var pārpeldēt lagūnu ar ūdens velosipēdu, kā arī spēlēt tenisu un minigolfu.


Viesiem tiek nodrošināts transfērs līdz kūrortviesnīcas Albartos privātajai pludmalei. Pludmalē var izmantot saulessargu krēslus un nodarboties ar ūdens sporta veidiem.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts