Rixos Premium Seagate 5*

926,00

Greznā 5 zvaigžņu kūrortviesnīca “Rixos Premium Seagate”, kas darbojas pēc sistēmas “viss ieslēgts premium Ultra”, atrodas līdzās jūrai, palmu ielenkumā, Šarm eš Šeihas pilsētā. Viesu rīcībā ir privātā pludmale, akvaparks, 8 baseini, tajā skaitā 1 segtais baseins, 1 restorāns ar apkalpošanu pēc sistēmas “zviedru galds”, 9 restorāni ar apkalpošanu pēc ēdienkartes un 11 bāri. Visā teritorijā darbojas bezmaksas Wi-Fi.


Visiem numuriem ir izeja uz balkonu vai terasi ar skatu uz baseinu vai dārzu. Standarta ērtumu skaitā ir plakanekrāna televizors, seifs un minibārs, kas tiek papildināts bez maksas katru dienu. Viesu rīcībā ir vannas istaba ar dušu un čībām.


Viesi var pasūtīt īstas Turcijas, Tālo Austrumu un Brazīlijas virtuves ēdienus, kā arī jūras velšu ēdienus uz

restorānos Lalezar, Asian, salt un La Churrascaria. Restorānā L' Olivo pasniedz itāļu virtuves ēdienus

pēc ēdienkartes. Restorāns Epicure specializējas franču virtuvē, bet restorānā Mangal var nobaudīt grila ēdienus pludmalē. Viesnīcas “Rixos” SPA centrā ar turku pirtīm, tvaika pirtīm, terapeitisko kabinetu, skaistumkopšanas salonu un SPA zonu sievietēm veic daudzveidīgas relaksējošas procedūras, tostarp visa ķermeņa masāžu un sejas kopšanas procedūras. Tāpat viesi var apmeklēt mūsdienīgu trenažieru zāli ar jaunākajiem kardiotrenažieriem.


Viesnīcas Rixos Premium Seagate - Ultra All Inclusive teritorijā ir tenisa korts un bagāžas uzglabāšanas kamera, kā arī darbojas naktsklubs un veikali. Viesnīcā un tuvējā apkaimē radīti apstākļi dažādiem aktīvās atpūtas veidiem, ieskaitot Daivingu, snorkelingu un pludmales futbolu. Viesnīcas ekskluzīvajā sporta klubā pieejama virkne treniņu programmu, tostarp krosofīts, velotrenažieri, Pilates, akvabaiks, lekšana ūdenī un antigravitācijas joga. Viesnīcā darbojas unikāla bērnu atpūtas koncepcija un darbojas liels klubs “Rixy” ar spēļu istabām, īpašu bērnu restorānu, 2 bērnu baseiniem un klubu pusaudžiem vecumā no 13 gadiem.


Attālums no kūrortviesnīcas Rixos Premium Seagate līdz Šarm eš Šeihas starptautiskajai lidostai ir 9 km. līdz tirdzniecības centram NAA 'ma Bay — 18 km.


Rixos Aquaventure Park ir viens no daudzveidīgākajiem un kompleksākajiem akvaparkiem reģionā. Akvaparka teritorijā darbojas 6 torņi ar 23 ūdenskalniņiem, lielas interaktīvas ūdens strūklakas, akvatornis, atrakcija “slinkā upe” un baseins ar viļņiem. Papildus bezgalīgajām atpūtas iespējām uz ūdens ir neskaitāmas aizraujošas atrakcijas un izklaides uz sauszemes, piemēram, kartings, mākslīgais zooloģiskais dārzs, karuselis un panorāmas rats.

Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts