Royal Albatros Moderna 5*

570,00

Kūrortviesnīca Albatros ar atklātu baseinu, no kura paveras skats uz Nabkas līča zelta pludmalēm, atrodas jūras krastā ar privātu smilšu pludmali. Viesu rīcībā ir plaši numuri ar pašu mēbelētu balkonu. Teritorijā ierīkota bezmaksas privātā autostāvvieta. Viesnīcā ar apkalpošanu pēc koncepcijas “viss iekļauts” darbojas akvaparks — bērnu akvaparks, 11 atklātie baseini un bezmaksas Wi-Fi visā teritorijā.


Viesnīcas “Pickalbatros Royal Moderna Sharm” gaišo, moderno numuru “Aqua Park” ērtumu skaitā ir dzīvojamā zona, lieli logi, kas iziet uz balkona, pašiem sava vannas istaba ar modernu dušu, balkons vai terase, seifs un minibārs.


Kūrortviesnīcas akvaparkā ierīkoti 24 Kalniņi, 5 no tiem — pieaugušajiem. Tāpat viesu rīcībā ir 8 restorāni ar apkalpošanu pēc ēdienkartes.


Bērnu brīvdabas kinoteātrī bērniem rāda multfilmas.


Viesi var atpūsties atpūtas krēslos pie baseina un izdzert atspirdzinošu dzērienu Ēģiptes saulē. Diennakts reģistrācijas letes darbinieki palīdzēs organizēt daivinga nodarbības, velosipēdu pastaigas, skuteru nomu, kā arī citas izklaides un aktīvās atpūtas veidus tuvumā.


Viesnīcas restorānā vakaros tiek servētas vakariņas telpā un āra gaisā. Katru rītu viesiem tiek pasniegtas brokastis “Zviedru galds”.


Restorānos “Mediterranean”, “zum Kaiser”, “L' Asiatique” un “Club Mac” viesi var nogaršot austrumu, Āzijas un vācu virtuves ēdienus.


Kafejnīcā Columbus var pasūtīt dzērienus, kafiju un firmas ēdienus no šokolādes visu diennakti un bez brīvdienām. Visa veida dzērieni tiek pasniegti OLYMPUS bārā, lobija bārā, bārā Active pie baseina, bārā Aqua Park, pludmales bārā, bārā Terrace, īru krogā un sporta bārā.


Viesi var apmeklēt ūdenspīpju stūrīti (par papildus samaksu).


Viesnīcā darbojas 4 restorāni ar apkalpošanu pēc sistēmas “zviedru galds”.


Kūrortviesnīca Albatros MODERNA atrodas 17 km attālumā no Šarm eš Šeihas starptautiskās lidostas.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts