Sunrise Crystal Bay Resort 5*

644,00

Piecu zvaigžņu kūrortviesnīca “Sunrise Crystal Bay” atrodas Hurgadā. Viesu rīcībā ir grezni numuri un luksus, kā arī bezmaksas privātā pludmale. Citu ērtību skaitā ir 3 vaļējie baseini, disko bārs un 6 restorāni.


Visi moderni noformētie kūrortviesnīcas SUNRISE Crystal Bay numuri un luksusi ir aprīkoti ar kondicionieri un iziet uz balkona. No dažiem numuriem un luksiem paveras skats uz Sarkano jūru. Vairākos luksos ir hidromasāžas vanna vai savs baseins. Katrā numurā un luksusā uzstādīts 40 collu televizors ar LED izgaismojumu un iekārtota sava vannas istaba.


Kūrortviesnīcas “Sunrise Crystal Bay” restorānos, kas darbojas gan ar apkalpošanu pēc ēdienkartes, gan “zviedru galda” formātā, tiek pasniegti daudzveidīgi Vidusjūras un Indijas virtuves smalkie ēdieni, kā arī grilēti ēdieni un veģetārie ēdieni. Visu diennakti notiek pārtikas un dzērienu piegāde numurā. Bāros piedāvāta kokteiļu un aperitīvu izvēle.


Par papildus samaksu var iznomāt daivinga un snorkelinga aprīkojumu. Viesu rīcībā ir atvērts lagūnas formas baseins, sauna, hidromasāžas vanna un turku pirts. Tāpat viesi bez maksas var apmeklēt trenažieru zāli, tenisa kortu un spēļu telpu.


Kūrortviesnīca atrodas 5 minūšu brauciena attālumā no tirdzniecības centra Senzo un 25 km attālumā no Hurgadas centra. Brauciens līdz Hurgadas starptautiskajai lidostai aizņem 15 minūtes.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts