Meraki Resort 4*

539,00

Tikai pieaugušajiem viesiem paredzētā kūrortviesnīca “Meraki” darbojas uz klubu koncepta pamata un var lepoties ar daudzām ērtībām. Šeit viesi var iejusties Ēģiptes viesmīlības atmosfērā apvienojumā ar eklektisku dizainu boho-šika stilā. Viesnīcai ir privāta smilšu pludmale Sarkanās jūras krastā.


Viesu rīcībā ir 368 numuri ar vienādu ērtību klāstu. Interjeru dizaina noformējumā bohēmiskā gaisotne apvienojas ar izsmalcinātu komfortu. Visos numuros ir gaisa kondicionētājs, vannas istaba ar dušu, telefons, mini ledusskapis un televizors ar satelītkanāliem. Citas ērtības ir balkons vai terase.


Restorānos un bāros piedāvāta bagātīga dažādu pirmklasīgu ēdienu izvēle un plašs dzērienu klāsts. Šeit atradīsies ēdieni jebkurai gaumei. Pamatrestorānā “Munchery” tiek pasniegtas vakariņas “Zviedru galds”. Tāpat viesnīcā darbojas 7 restorāni ar apkalpošanu pēc ēdienkartes. Tāpat kūrortviesnīcā “Meraki” atvērti 6 bāri, katrs ar īpašu atmosfēru, kur vakaros tiek piedāvāti kokteiļi.


No kūrortviesnīcas “Meraki” var aiziet kājām līdz Hurgadas pilsētas centram. Tieši pie viesnīcas plešas 2,6 km gara pludmale, kas piemērota daivingam un snorkelingam, ar baseiniem, 2 ūdens slidkalniņiem un skaistumkopšanas salonu. Tāpat pludmalē tiek veikta masāža.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts