Steigenberger Aqua Magic 5*

541,00

Viesnīca Steigenberger Aqua Magic Red Sea atrodas Hurgadā. Viesu rīcībā ir privāta pludmale, atvērts baseins un SPA centrs. Tiek nodrošināts arī bezmaksas Wi-Fi. Viesnīca piemērota ģimenes atpūtai. Jaunajiem viesiem šeit ir bērnu klubs Magic Tors, pusaudžu klubs un bērnu ūdens rotaļu laukums.


Viesnīcā darbojas daudzi bāri un restorāni, kuros var nobaudīt apetītlīgus ēdienus pie galdiņiem telpā vai brīvā dabā. Restorānā Magic Flavors tiek servēts “zviedru galds” ar sezonas ēdieniem, kā arī klāts “zviedru galds” jaunajiem viesiem bērnu stūrītī. Restorāns Magic Palappa specializējas itāļu virtuvē, bet restorānā Magic Blue var pavakariņot brīvā dabā, pie pludmales.


Teritorijā un tās apkārtnē populāri ir dažādi atpūtas veidi, kuru vidū ir Daivings un citi ūdens sporta veidi. Viesnīcā darbojas arī trenažieru zāle. Tāpat interesenti var apmeklēt sertificētu akvaparku ar atrakciju “slinkā upe”, golfa laukumu un vietējo tirdziņu.


Viesnīca atrodas 11 km attālumā no Giftūnas salas, 7 km attālumā no Ņūmarinas jahtu piestātnes un 3 km attālumā no Hurgadas starptautiskās lidostas.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts