Sunrise Royal Makadi Resort 5*

522,00

Austrumu stilā iekārtotā kūrortviesnīca Sunrise Royal Makadi Aqua atrodas Makadi līcī, kas stiepjas 4 km garumā. Viesnīcas unikālo arhitektūru rotā kupls dārzs ar satriecošām baseina zonām un akvaparku.


Šī 5 zvaigžņu kūrortviesnīca ar 2 atklātajiem baseiniem un tiešu izeju uz pludmali atrodas kūrortrajonā Makadi-Bay. Viesnīcā darbojas SPA centrs ar plašu kosmētisko un masāžas procedūru izvēli.


Kūrortviesnīcā Sunrise Royal Makadi Aqua ir 6 restorāni ar apkalpošanu pēc ēdienkartes. Restorānos tiek pasniegti itāļu, meksikāņu, Vidusjūras, grieķu un Āzijas virtuves ēdieni. Tāpat viesnīcā notiek diennakts pārtikas un dzērienu piegāde numurā. Kūrortviesnīcas teritorijā var apmeklēt 7 dažādus tematiskos bārus, tostarp tradicionālo angļu krogu, 2 bārus pie baseina un kafejnīcu “Sultana”, kas noformēta austrumu stilā.


Visi kūrortviesnīcas Sunrise Royal Makadi Aqua numuri ir aprīkoti ar minibāru. Katra numura ērtumu skaitā ir balkons vai terase. Daži numuri atrodas tieši pludmalē. Tajās ir brīvdabas atpūtas zona ar skatu uz Sarkano jūru.


Viesnīcas lielajā ūdens zonā darbojas 5 peldbaseini, tajā skaitā 2 baseini ar peldvietu sildīšanu ziemā un bērnu baseins ar vairākiem uzkalniņiem. Viesi var apmeklēt labi aprīkotu fitnesa centru vai nodarboties ar skriešanu 6 km garā celiņā. no teritorijas paveras brīnišķīgs skats uz Sarkano jūru. Rajonā, kur atrodas kūrortviesnīca, koncentrējas vienas no labākajām snorkelinga un daivinga nodarbībām.


Autobrauciens līdz Hurgadas starptautiskajai lidostai aizņem tikai 30 minūtes.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts