Pickalbatros Aqua Vista Resort 4*

487,00

Šī modernā 4 zvaigžņu kūrortviesnīca atrodas Hurgadā, tikai 700 metru attālumā no Sarkanās jūras. Apkalpošana viesnīcā tiek veikta pēc sistēmas “viss iekļauts”. Viesu rīcībā ir atvērts baseins lagūnas formā, 3 restorāni ar apkalpošanu “zviedru galda” formātā, kā arī numuri ar balkonu vai terasi. Viesi bez maksas var apmeklēt Albatros akvaparku un bērnu akvaparku Aqua Blu kūrortā, kā arī izmantot Wi-Fi visā teritorijā.


Kūrortviesnīcas Pickalbatros Aqua Vista - Hurghada teritorijā atklāti 4 baseini ar atsevišķām zonām pieaugušajiem un bērniem, ieskaitot olimpisko baseinu. Viesi bez maksas var izmantot atpūtas krēslus pie baseina un pludmalē. SPA centrā var apmeklēt saunu, Marokas Hammamu, skaistumkopšanas salonu un masāžas kabinetus.


Visos kūrortviesnīcas Pickalbatros Aqua Vista - Hurghada numuros ir kondicionieris un satelīttelevīzija. Par papildu samaksu visu diennakti tiek veikta pārtikas un dzērienu piegāde numurā.


Visos numuros ir seifs un minibārs, balkons vai terase. Viesi var apmeklēt mūsdienīgu trenažieru zāli ar kardiotrenažieriem.


3 restorānos ar apkalpošanu “zviedru galda” formātā tiek piedāvāti daudzveidīgi internacionālās virtuves ēdieni, tostarp austrumu, itāļu un Āzijas. Restorānā ar apkalpošanu pēc ēdienkartes par papildus samaksu var pasūtīt jūras velšu ēdienus. Viesnīcā darbojas 5 bāri, kuru skaitā ir bārs pie baseina.


Hurgadas starptautiskā lidosta atrodas 7 km attālumā no kūrortviesnīcas Pickalbatros Aqua Vista - Hurghada. Attālums līdz Hurgadu centram ir 15 km.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts