Sunrise Garden Beach Resort 5*

501,00

Šī 5 zvaigžņu viesnīca, kas darbojas pēc sistēmas “viss ieslēgts”, atrodas Sarkanās jūras piekrastē Hurgades pilsētā. Viesu rīcībā ir privātā pludmale un starptautiskais daivinga centrs. Viesnīcas teritorijā atrodas 3 peldbaseini, 3 restorāni, kā arī veselības un SPA centrs.


Visi kūrortviesnīcas Sunrise Select Garden Beach numuri ir aprīkoti ar kondicionieri, minibāru un satelītkanālu televizoru. Katrā numurā ir balkons vai terase ar skatu uz dārzu, baseinu vai jūru.


Viesnīcas 3 restorānos tiek pasniegti itāļu, austrumu un internacionālās virtuves ēdieni. Tāpat kūrortviesnīcā “Sunrise Select Garden Beach” darbojas 2 krogi un 4 bāri, tostarp bārs pie baseina un pludmales bārs.


Viesnīcā ir izveidoti visi aktīvās atpūtas apstākļi, ir apgaismoti tenisa korti, pludmales volejbola laukums, loka šautuve un pilna izmēra futbola laukums. Interesenti var nodoties izjādēm. Horas SPA centrā iespējams apmeklēt relaksējošu masāžu un kosmētiskās procedūras. Viesnīcā darbojas jauns akvaparks ar 8 slīdkalniņiem un bērnu rotaļu zonu ar slidkalniņiem maziem bērniem.


Kūrorta SPA viesnīca Sunrise Select Garden Beach atrodas 13 km attālumā no Hurgadas starptautiskās lidostas.


Cenās iekļauts:

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts