Kleopatra Fatih Hotel 4*

514,00

Viesnīca Kleopatra Fatih atrodas tikai 80 metru attālumā no slavenās Kleopatras pludmales. Viesu rīcībā ir privāta pludmale ar lietussargiem un atpūtas krēsliem, atklāts baseins ar ūdenslīdēju un turku pirts. Vestibilā, pie baseina un visos numuros var izmantot bezmaksas Wi-Fi.


Numuru ērtumu skaitā ir kondicionieris, satelīttelevīzija un balkons. Pati savā vannas istabā ir ierīkota duša un ir tualete. Viesi var ieturēt brokastis savā numurā.


Dzīvošanas cenā pēc sistēmas “viss iekļauts” ietilpst “zviedru galda” brokastis, vēlās brokastis, pusdienas “zviedru galds”, uzkodas, cepumi/cepumi un tēja, kā arī vakariņas “zviedru galds” un vēlā vakarā pasniegtā zupa. Alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni tiek pasniegti bārā pie baseina.


Viesi var nodarboties fitnesa centrā, kā arī apmeklēt saunu un masāžas kabinetus. Viesnīcā var spēlēt biljardu un galda futbolu. Bērniem ir ierīkots rotaļu laukums un ir baseins.


Antaljas lidosta atrodas 124 km attālumā no viesnīcas “Fatih”. Pēc pieprasījuma un par papildu samaksu tiek organizēts transfērs.


Cenās iekļautas (diviem):

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts