Grand Kolibri Prestige & Spa 5*

611,00

Piecu zvaigžņu viesnīca GRAND KOLIBRIÉ PRESTIGE ar dārzu un skatu uz pludmali atrodas Konaklā. Viesnīcā darbojas sezonas atklātais baseins un fitnesa centrs. 5 zvaigžņu viesnīcas reģistrācijas stends ir atvērts visu diennakti. Ēdienu un dzērienu piegāde numurā. Viesu rīcībā ir sauna un naktsklubs, kā arī bērnu klubs.


Izvietojuma vienības aprīkotas ar kondicionieri, plakanekrāna televizoru un satelītkanāliem, minibāru un tējkannu, tajās uzstādīts drēbju skapis. Starp dvēseļu ērtībām. Tiek nodrošināti bezmaksas tualetes un kosmētikas piederumi. Visos numuros ir terase. No dažām viesnīcas numurvienībām paveras skats uz pilsētu. Katrā izmitināšanas vienībā var izmantot seifu.


No rītiem viesiem tiek piedāvātas brokastis “zviedru galds”, amerikāņu vai Āzijas brokastis. Viesnīcas GRAND KOLIBRIÉ PRESTIGE restorānā tiek pasniegti amerikāņu, Vidusjūras un vietējās virtuves ēdieni. Pēc pieprasījuma tiek gatavoti veģetārie, halālie un bezglutēna ēdieni.


Viesu rīcībā ir bērnu rotaļu laukums. 5 zvaigžņu viesnīcas viesi var uzspēlēt galda tenisu vai Darts, kā arī nomāt automašīnu.


No viesnīcas GRAND KOLIBRIÉ PRESTIGE līdz Konaklās pludmalei 700 metri, bet līdz Alanjas autobusu stacijai 12 km. Attālums no viesnīcas līdz Gazipaša-Alanjas lidostai 54 km

Cenās iekļautas (diviem):

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts