Simena Comfort Hotel 5*

701,00
Viesnīca Simena atrodas vien 500 metru attālumā no jūras. Viesiem ir pieejami āra baseini ar ūdens slidkalniņiem, privāta pludmales zona pie Vidusjūras un spa iespējas. Viesiem tiek piedāvāti numuri ar gaisa kondicionētāju, satelīttelevīziju un balkonu. Dienas laikā viesi var peldēties Vidusjūras dzidrajā, tirkīza krāsas ūdenī, savukārt vakaros baudīt izklaides viesnīcā Simena.

Viesnīcas Simena numuros ir vienkāršs interjers. Visos numuros ir privāta vannas istaba ar fēnu. Standartaprīkojumā ietilpst arī mini bārs.

Katru dienu viesiem tiek pasniegtas bufetes tipa brokastis. Brīvizvēles restorānos viesi var baudīt vietējās un starptautiskās virtuves ēdienus.

Spa iespējās ietilpst iekštelpu baseins, turku pirts, sauna un fitnesa telpa, kā arī masāžas pakalpojumi. Viesnīcā Simena viesi var spēlēt biljardu un šautriņas. Sabiedriskajās zonās ir pieejams bezmaksas bezvadu internets.

Viesnīca Simena atrodas mazāk nekā 4 km attālumā no senās Likijas pilsētas Phaselis un 31 km attālumā no slavenās Čiralu pludmales. Antālijas lidosta ir 68 km attālumā.


Cenās iekļautas (diviem):

- avio lidojums

- transfērs

- dzīvošana sistēmā viss ir ieslēgts