Sissi Bay Hotel & SPA 4*

405,00
Viesnīcā Sissi Bay Hotel & Wellness, no kuras paveras skats uz pilsētas Sissi krastmalu un jūru, tiek piedāvātas ērtas naktsmītnes, lieliskas atpūtas iespējas un bezmaksas bufetes tipa brokastis.

Dzīvokļi ir celti tradicionālā Krētas stilā. Gaumīgi veidotajām un labi aprīkotajām naktsmītnēm ir liels balkons, no kura paveras skats uz jūru, kalniem vai viesnīcas Sissi dārziem. Viesu izklaidei uz vietas tiek piedāvātas daudzas aktivitātes.

Viesi var baudīt atsvaidzinošu peldi kādā no 4 lieliem baseiniem. Viesnīcai ir mini golfs un teniss. Vēl viesiem ir iespēja sevi palutināt viesnīcas Sissi Bay labsajūtas centrā, pavadīt laiku saunā un burbuļvannā, kā arī baudīt masāžu. Viesnīcā Sissi Bay regulāri tiek rīkoti grila pasākumi un tradicionāli Krētas vakari.

Viesnīcā Sissi Bay Hotel & Wellness Club tiek sniegti arī automašīnu nomas pakalpojumi, turklāt viesu rīcībā ir bezmaksas privātā autostāvvieta. Netālu no naktsmītnes ir pieejams valsts autoceļš, kas ļauj viesiem viegli nokļūt Krētas ziemeļaustrumu daļas tuvējās pilsētās un ciematos.

Barošanas tips: HB

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:
ZEM VAICĀJUMA
SVARĪGA INFORMĀCIJA

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

Nododamā bagāža 20 kg (Rīga — Krēta) 30 €

Nododamā bagāža 20 kg (Krēta — Rīga) 30 €

ZEM VAICĀJUMA

Fiksētas sēdvietas autobusā

Zem pieprasījuma piedāvājam citu ēdināšanas veidu (HB, FB, AL)

Transfērs: lidosta — viesnīca — lidosta (c cilvēks) no 50 līdz 100 €

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Precīzu atiešanas laiku skatīt mūsu mājas lapā sadaļā 1-2 dienas pirms brauciena

Grupas vadītājam ir tiesības mainīt ekskursiju norises dienas un laiku, nepārkāpjot tūres programmu

Tūres cena varētu mainīties sakarā ar aviobiļešu sadārdzināšanos

Brīvais laiks ir derīgs, ja nav neparedzētu situāciju, sastrēgumu uz ceļa un citu noviržu no grafika

Braucieniem uz Šengenas un Eiropas Savienības valstīm, visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām

Ceļojumiem ārpus Šengenas un Eiropas Savienības, visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus no ceļojuma beigām

Braucieniem ārpus Šengenas nav derīgas Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases ar derīguma termiņu 50 gadi (izsniegtas līdz 19.11.2007.)

Latvijas nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti

Aviokompānijas “Ryanair” un “Wizz Air” – neparedz blakus izvietošanu lidmašīnā. Ja lidojuma laikā vēlaties sēdēt blakus lidmašīnā – precizējiet šī pakalpojuma izmaksas pie vadītāja!