Anatoli Apartments 3*

288,00

Viesnīca atrodas netālu no galvenā ceļa, kas savieno vienu salas galu ar otru. Autobusa pietura atrodas tikai 150 metru attālumā no viesnīcas. Pārgājienu pieejamībā atrodas tradicionālie Kutulufari, Piskopino un vecais Hersonisos ciemati, kuriem ir lielisks skats uz Kritas jūru, kā arī liels skaits veikalu, kafejnīcu un restorānu. Numuru skaits: viesnīcā 24 numuri. Numuru tipi: - dzīvokļi ar vienu guļamistabu 4-5 cilvēkiem; - numurs-studija 2-3 cilvēkiem.

BRAUCIENA PROGRAMMA
SVARĪGA INFORMĀCIJA
PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

BRAUCIENA PROGRAMMA

Apartamenti ir aprīkoti paši ar savu virtuvi ar balkonu vai patio un to ieskauj kupls dārzs. Viesiem pieejams baseins ar saulainu terasi un restorānu.


Viesnīcas restorānā tiek piedāvāti malkas krāsnī gatavoti nacionālās virtuves ēdieni. Kontinentālās brokastis tiek pasniegtas katru dienu miega bārā pie baseina


Anatoli apartamentu komplekss atrodas tikai 20 metru attālumā no smilšu pludmales. No studijas numuriem un Anatoli apartamentiem paveras brīnišķīgs skats uz Krētas jūru, baseinu vai dārzu.


Numuri noformēti tradicionālā stilā ar zaļas krāsas koka elementiem. Visi numuri aprīkoti ar mini virtuvi ar ledusskapi, plīti un kafijas automātu. Viesu rīcībā ir arī pusdienu zona un pašiem sava vannas istaba.


Anatoli komplekss atrodas 28 km attālumā no Iraklionas un tās ostas, 23 km attālumā no starptautiskās lidostas un 5 km attālumā no Stalisa ciema. Publiskās lietošanas zonās tiek nodrošināts bezmaksas Wi-Fi, un blakus viesnīcai ir bezmaksas sabiedriskā stāvvieta

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Precīzu atiešanas laiku skatīt mūsu mājas lapā sadaļā 1-2 dienas pirms brauciena.
Grupas vadītājam ir tiesības mainīt ekskursiju dienas un laikus, nepārkāpjot ekskursijas programmu. Ceļojuma cena var mainīties, palielinoties aviobiļetēmBrīvais laiks ir derīgs, ja nav neparedzētu situāciju, satiksmes sastrēgumu un citu noviržu no grafika. Ceļojumiem uz Šengenas valstīm un Eiropas Savienību visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām. Ceļojumiem ārpus Šengenas un Eiropas Savienības visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus no ceļojuma beigām.Ceļošanai ārpus Šengenas zonas nav piemērotas Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases, kuru derīguma termiņš ir 50 gadi (izsniegtas pirms 2007. gada 19. novembra)Latvijas nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti Ryanair un Wizz Air nenodrošina izmitināšanu lidmašīnā blakus. Ja lidojuma laikā vēlaties sēdēt blakus lidmašīnā - pārbaudiet šī pakalpojuma izmaksas pie vadītāja.

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

Fiksētas sēdvietas autobusā

Zem pieprasījuma piedāvājam citu ēdināšanas veidu (HB, FB, AL)

Transfērs: lidosta — viesnīca — lidosta (c cilvēks) no 50 līdz 100 €