Apollonia Beach Resort & SPA 5*

575,00

Ekoloģiskā kūrorta SPA viesnīca Apollonia Beach atrodas privātā pludmalē Amudaras rajonā. Viesu rīcībā ir 1 segtais baseins un 3 āra baseini, 2 bērnu baseini, 3 slidkalniņi, 2 tenisa korti, Veselības centrs un 4 restorāni. Tiek nodrošināts bezmaksas Wi-Fi visā teritorijā.


Kūrorta SPA viesnīcas “Apollonia” viesu rīcībā ir numuri un luksus ar kondicionieri un balkonu. No lielākās daļas numuru paveras gleznains skats uz jūru. Ērtību skaitā ir mini ledusskapis, fēns un televizors ar Smart TV tehnoloģiju. Tiek nodrošinātas čības, halāti un tualetes un kosmētikas piederumi.


Kūrorta SPA viesnīcā Apollonia ir grieķu taverna un 2 restorāni ar apkalpošanu pēc ēdienkartes, kur tiek pasniegti itāļu un vegānu ēdieni. Tāpat viesu rīcībā ir arī miega bārs pie baseina, picērija, pludmales bārs, lobija bārs un disko zāle. No rītiem kūrorta SPA viesnīcā “Apollonia” tiek servētas brokastis “Zviedru galds” ar grieķu produktiem, tostarp tradicionālo grieķu kafiju, sieru, olīvām un pikanto cepumu.


SPA centrā var izmantot fitnesa zāli, saunu un hammamu. Viesiem tiek piedāvātas vairāk nekā 50 atveseļojošas un kosmētiskas procedūras. Animatoru komanda visas dienas garumā rīko daudzveidīgus pasākumus, spēles un šovus. Aktīvās atpūtas cienītāju vidū populāras ir pastaigas un skriešana ar gļēvulību.


Brauciens līdz Irakliona slimnīcai aizņem vairākas minūtes. Kūrorta SPA viesnīca Apollonia atrodas 7 km attālumā no Knosas pils arheoloģiskajiem izrakumiem un 11 km attālumā no El Greko muzeja. Attālums līdz Iraklionas pilsētai ir 7 km. bez maksas tiek nodrošināta privātā stāvvieta teritorijā.

Barošanas tips: Brokastis

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:
ZEM VAICĀJUMA
SVARĪGA INFORMĀCIJA

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

Nododamā bagāža 20 kg (Rīga — Krēta) 30 €

Nododamā bagāža 20 kg (Krēta — Rīga) 30 €

ZEM VAICĀJUMA

Fiksētas sēdvietas autobusā

Zem pieprasījuma piedāvājam citu ēdināšanas veidu (HB, FB, AL)

Transfērs: lidosta — viesnīca — lidosta (c cilvēks) no 50 līdz 100 €

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Precīzu atiešanas laiku skatīt mūsu mājas lapā sadaļā 1-2 dienas pirms brauciena

Grupas vadītājam ir tiesības mainīt ekskursiju norises dienas un laiku, nepārkāpjot tūres programmu

Tūres cena varētu mainīties sakarā ar aviobiļešu sadārdzināšanos

Brīvais laiks ir derīgs, ja nav neparedzētu situāciju, sastrēgumu uz ceļa un citu noviržu no grafika

Braucieniem uz Šengenas un Eiropas Savienības valstīm, visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām

Ceļojumiem ārpus Šengenas un Eiropas Savienības, visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus no ceļojuma beigām

Braucieniem ārpus Šengenas nav derīgas Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases ar derīguma termiņu 50 gadi (izsniegtas līdz 19.11.2007.)

Latvijas nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti

Aviokompānijas “Ryanair” un “Wizz Air” – neparedz blakus izvietošanu lidmašīnā. Ja lidojuma laikā vēlaties sēdēt blakus lidmašīnā – precizējiet šī pakalpojuma izmaksas pie vadītāja!