Imperial Studios 3*

288,00

3 zvaigžņu viesnīca Imperial Studios atrodas vietējās pludmales tuvumā. Viesnīca atrodas tradicionālā stila ēkā Amoudara (Heraklion). Viesnīcā ir bārs pie baseina un baseins.


Viesnīca atrodas 2.2 km attālumā no Ammudara Pļažas. Viesnīca atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no Morosini Fountain (Lion 's Fountain). Blakus viesnīcai ir arī Pankritio un Blue N 'Blum Beach Bar stadions.


Katrs viesnīcas numurs aprīkots ar televīziju, ledusskapi un telefonu. Skats uz dārzu ir dažu numuru atšķirīga iezīme.


Viesi var paēst brokastis bārā. Pludmales restorānā viesi var relaksēties un baudīt izsmalcinātus ēdienus. Tāpat šeit ir rosīgs bārs. Piedāvā vakariņot iestādes “Petousis”, “Maxim Restaurant” un “Petousis Restaurant”, kas ir tikai 5 minūšu attālumā kājām.

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:
SVARĪGA INFORMĀCIJA
PĒC PIEPRASĪJUMA

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

Nododamā bagāža 20 kg (Rīga — Krēta) 30 €

Nododamā bagāža 20 kg (Krēta — Rīga) 30 €

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Precīzu atiešanas laiku skatīt mūsu mājas lapā sadaļā 1-2 dienas pirms brauciena
Grupas vadītājam ir tiesības mainīt ekskursiju dienas un laikus, nepārkāpjot ekskursijas programmuCeļojuma cena var mainīties, palielinoties aviobiļetēmBrīvais laiks ir derīgs, ja nav neparedzētu situāciju, satiksmes sastrēgumu un citu noviržu no grafikaCeļojumiem uz Šengenas valstīm un Eiropas Savienību visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigāmCeļojumiem ārpus Šengenas un Eiropas Savienības visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus no ceļojuma beigām.Ceļošanai ārpus Šengenas zonas nav piemērotas Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases, kuru derīguma termiņš ir 50 gadi (izsniegtas pirms 2007. gada 19. novembra)Latvijas nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID kartiRyanair un Wizz Air nenodrošina izmitināšanu lidmašīnā blakus. Ja lidojuma laikā vēlaties sēdēt blakus lidmašīnā - pārbaudiet šī pakalpojuma izmaksas pie vadītāja

PĒC PIEPRASĪJUMA

Fiksētas sēdvietas autobusā

Zem pieprasījuma piedāvājam citu ēdināšanas veidu (HB, FB, AL)

Transfērs: lidosta — viesnīca — lidosta (c cilvēks) no 50 līdz 100 €