Bomo Rethymno Mare Royal & Water Park 5*

575,00

Rethymno Mare Royal viesnīca atrodas tikai dažu metru attālumā no Skaletas pludmales. Viesu rīcībā ir baseins ar saules terasi, bārs un restorāns. Viesnīcas platība ir 35 000 kvadrātmetru. viesu rīcībā ir tenisa korts, mini markets, 2 numuri un spēļu istaba ar biljardu.


Visi Mare Royal viesnīcas numuri un luksusi iziet uz balkona ar skatu uz baseinu un Krētas jūru. Numuri ar marmora grīdu ir noformēti siltos toņos un aprīkoti ar kondicionieri, ledusskapi, seifu un Samsung Smart IP 43 televizoru ar Smart TV tehnoloģiju. Paša vannas istabā tiek piedāvāti halāti, čības un fēns.


No rītiem restorānā “Dionysos” tiek servētas brokastis “Zviedru galds” ar vietējās virtuves firmas ēdieniem. Dzērienus un kafiju var pasūtīt bārā pie baseina vai pludmales bārā, bet Vidusjūras virtuves ēdienus — restorānā. Tāpat regulāri tiek rīkoti tematiski vakari ar dzīvo mūziku.


Bērniem paredzēts atsevišķs drošs baseins. Tāpat viesnīcā darbojas animācijas komanda, bērnu klubs un bērnu klubs. Pie baseina un pludmalē uzstādīti atpūtas krēsli un lietussargi. Viesi var spēlēt galda tenisu, Darts, volejbolu, ūdenspolo un mucu.


Pēc pieprasījuma tiek nodrošinātas masāžas procedūras. Ēdienu un dzērienu piegāde numurā. Diennakts reģistrācijas letes darbinieki palīdzēs iznomāt automašīnu un iegādāties biļetes. Visā teritorijā tiek nodrošināts bezmaksas Wi-Fi.


Viesnīca Rethymno Mare Royal atrodas 11 km attālumā no pilsētas un Retimno ostas un 65 km attālumā no Iraklionas. Bali piejūras ciemats ar smilšu pludmali atrodas 21 km. teritorijā ierīkota bezmaksas stāvvieta.

Barošanas tips: Brokastis

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:
ZEM VAICĀJUMA
SVARĪGA INFORMĀCIJA

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

Nododamā bagāža 20 kg (Rīga — Krēta) 30 €

Nododamā bagāža 20 kg (Krēta — Rīga) 30 €

ZEM VAICĀJUMA

Fiksētas sēdvietas autobusā

Zem pieprasījuma piedāvājam citu ēdināšanas veidu (HB, FB, AL)

Transfērs: lidosta — viesnīca — lidosta (c cilvēks) no 50 līdz 100 €

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Precīzu atiešanas laiku skatīt mūsu mājas lapā sadaļā 1-2 dienas pirms brauciena

Grupas vadītājam ir tiesības mainīt ekskursiju norises dienas un laiku, nepārkāpjot tūres programmu

Tūres cena varētu mainīties sakarā ar aviobiļešu sadārdzināšanos

Brīvais laiks ir derīgs, ja nav neparedzētu situāciju, sastrēgumu uz ceļa un citu noviržu no grafika

Braucieniem uz Šengenas un Eiropas Savienības valstīm, visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām

Ceļojumiem ārpus Šengenas un Eiropas Savienības, visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus no ceļojuma beigām

Braucieniem ārpus Šengenas nav derīgas Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases ar derīguma termiņu 50 gadi (izsniegtas līdz 19.11.2007.)

Latvijas nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti

Aviokompānijas “Ryanair” un “Wizz Air” – neparedz blakus izvietošanu lidmašīnā. Ja lidojuma laikā vēlaties sēdēt blakus lidmašīnā – precizējiet šī pakalpojuma izmaksas pie vadītāja!