Harma Boutique Hotel 4*

365,00

Nesen restaurētā viesnīca atrodas tieši Hersonisas centrā, kur atradīsiet daudzus restorānus un tavernu ar milzīgo izsmalcināto salu delikatešu klāstu. Viesnīca atrodas gleznainas pludmales tuvumā un piedāvā saviem apmeklētājiem mūsdienīgus, plašus numurus. Viesi pat izsakās par viesnīcu kā īstu pērli. Piedāvājot izmitināšanas variantus, kas aprēķināti dažādam budžetam, Harma Boutique Hotel ir lieliska vieta draugiem vai ģimenēm, kas sapņo uzzināt, kas ir atpūta īstajā Grieķijas salā.


viesnīcas 4 stāvu centrālo ēku ir viegli atrast, bet izmitināšanas un reģistrācijas lete priecājas jūs sagaidīt 24 stundas diennaktī. Plašajā hallē var noskatīties satelīttelevīziju, šeit atrodas arī mini trenažieru zāle ar skatu uz jūru un baseinu. Stāvu zemāk atrodas restorāns, kur katru dienu tiek servētas bagātīgas brokastis un vakariņas “zviedru galds”. Bārs ar baseinu piedāvā visu dienu relaksējošas saules vannas, atsvaidzinošus kokteiļus un svaigas uzkodas.


Ja Jūs ceļojat ar auto, tad pie viesnīcas Jūs gaida bezmaksas stāvvieta. Autobusa pietura atrodas tikai 50 metru attālumā.

Barošanas tips: HB+

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:
ZEM VAICĀJUMA
SVARĪGA INFORMĀCIJA

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

Nododamā bagāža 20 kg (Rīga — Krēta) 30 €

Nododamā bagāža 20 kg (Krēta — Rīga) 30 €

ZEM VAICĀJUMA

Fiksētas sēdvietas autobusā

Zem pieprasījuma piedāvājam citu ēdināšanas veidu (HB, FB, AL)

Transfērs: lidosta — viesnīca — lidosta (c cilvēks) no 50 līdz 100 €

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Precīzu atiešanas laiku skatīt mūsu mājas lapā sadaļā 1-2 dienas pirms brauciena

Grupas vadītājam ir tiesības mainīt ekskursiju norises dienas un laiku, nepārkāpjot tūres programmu

Tūres cena varētu mainīties sakarā ar aviobiļešu sadārdzināšanos

Brīvais laiks ir derīgs, ja nav neparedzētu situāciju, sastrēgumu uz ceļa un citu noviržu no grafika

Braucieniem uz Šengenas un Eiropas Savienības valstīm, visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām

Ceļojumiem ārpus Šengenas un Eiropas Savienības, visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus no ceļojuma beigām

Braucieniem ārpus Šengenas nav derīgas Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases ar derīguma termiņu 50 gadi (izsniegtas līdz 19.11.2007.)

Latvijas nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti

Aviokompānijas “Ryanair” un “Wizz Air” – neparedz blakus izvietošanu lidmašīnā. Ja lidojuma laikā vēlaties sēdēt blakus lidmašīnā – precizējiet šī pakalpojuma izmaksas pie vadītāja!