Diogenis Blue Palace Hotel 4*

385,00
Četrzvaigžņu viesnīca Diogenis Blue Palace atrodas Guvesā, tieši pie jūras. Viesiem tiek piedāvāts galvenais baseins, bērnu baseins un sauļošanās terase. Uz vietas ir pieejams restorāns un kafejnīca.

Viesnīcas Diogenis Blue Palace saulainajos un gaišajos numuros ir gaisa kondicionētājs un apkure. Katrā numurā ir LCD televizors, tālrunis un neliels ledusskapis. Numuru uzkopšana tiek nodrošināta katru dienu.

Ap baseiniem un pludmalē tiek nodrošināti sauļošanās krēsli un saulessargi. Viesi var izmantot bezmaksas WiFi viesnīcas Diogenis Blue Palace vestibilā.

Dažādi Krētas un Vidusjūras reģiona virtuves ēdieni tiek pasniegti viesnīcas restorānā. Uzkodas, kafijas un dzērieni ir pieejami bārā pie baseina. Šefpavārs rīko Grieķijas naktis un ēdienu gatavošanas šovus, un viesu izklaidei tiek piedāvāti karaoke vakari.

Hersonisa atrodas tikai 8 km attālumā, savukārt Herakliona un lidosta ir mazāk nekā 15 km attālumā. Akvārijs CretAquarium Thalassocosmos atrodas 5 km attālumā. Reģistratūras darbinieki, kas pārvalda vairākas valodas, ir pieejami visu diennakti.

Barošanas tips: HB

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:
ZEM VAICĀJUMA
SVARĪGA INFORMĀCIJA

PAPILDUS VAR IEGĀDĀTIES:

Nododamā bagāža 20 kg (Rīga — Krēta) 30 €

Nododamā bagāža 20 kg (Krēta — Rīga) 30 €

ZEM VAICĀJUMA

Fiksētas sēdvietas autobusā

Zem pieprasījuma piedāvājam citu ēdināšanas veidu (HB, FB, AL)

Transfērs: lidosta — viesnīca — lidosta (c cilvēks) no 50 līdz 100 €

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Precīzu atiešanas laiku skatīt mūsu mājas lapā sadaļā 1-2 dienas pirms brauciena

Grupas vadītājam ir tiesības mainīt ekskursiju norises dienas un laiku, nepārkāpjot tūres programmu

Tūres cena varētu mainīties sakarā ar aviobiļešu sadārdzināšanos

Brīvais laiks ir derīgs, ja nav neparedzētu situāciju, sastrēgumu uz ceļa un citu noviržu no grafika

Braucieniem uz Šengenas un Eiropas Savienības valstīm, visām Latvijas pilsoņu un Latvijas nepilsoņu pasēm jābūt derīgām līdz ceļojuma beigām

Ceļojumiem ārpus Šengenas un Eiropas Savienības, visām pasēm jābūt derīgām vismaz 6 mēnešus no ceļojuma beigām

Braucieniem ārpus Šengenas nav derīgas Latvijas pilsoņu un nepilsoņu pases ar derīguma termiņu 50 gadi (izsniegtas līdz 19.11.2007.)

Latvijas nepilsoņi nevar ceļot ārpus Latvijas ar ID karti

Aviokompānijas “Ryanair” un “Wizz Air” – neparedz blakus izvietošanu lidmašīnā. Ja lidojuma laikā vēlaties sēdēt blakus lidmašīnā – precizējiet šī pakalpojuma izmaksas pie vadītāja!